Sportedző (evezés sportágban) tanfolyam

Az evezés sportedző szakember célirányosan életkornak és nemnek megfelelően tervezi, 
szervezi és irányítja a sportolók, csapatok rövid-, közép- és hosszú távú felkészítését és 
versenyeztetését. 
Sportedző (evezés sportágban) tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Sportedző (evezés sportágban), Sportedző (evezés sportágban) képzés, Sportedző (evezés sportágban) tanfolyam, Felnőttképzés

Ismeri az evezős eszközök méreteit, beállítási szempontjait. Képes az evezős eszközök karbantartására, kisebb javítására.

Ismeri, és megtanítja a sportág korszerű technikai elemeit, technikáját. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítőkészségüket. Felméri sportolói állóképességét, technikai tudását, valamint edzéstervet készít, irányítja annak végrehajtását. Edzőversenyeket és -versenyeket, illetve edzőtáborokat szervez. Megszervezi és koordinálja a rábízott sportolók felkészítésében együttműködő szakemberek tevékenységét (sportorvos, pszichológus stb.). Sportágában részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egység/intézmény munkájában.

Szakemberként az evezés számos területén – mint verseny-, túra és rekreációs-, fix üléses és tengeri-, egyetemi-, para-, valamint ergométeres evezés – részt vesz az amatőr sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában. Ismeri az evezés hazai-, és nemzetközi szervezeteinek működését, és alapvető versenyszabályait. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők táplálkozásának,sportolási programjának összeállítását.

Szakképesítés sorszáma: 10145008
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.04.12.

# /- #sportedzőevezéssportágban #sportedzőevezéssportágbantanfolyam #sportedzőevezéssportágbanképzés #sportedzőevezéssportágbantanfolyamról #sportedzőevezéssportágbanoktatás #sportedzőevezéssportágbanvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Sportedző (evezés sportágban) | Sportok | Személyi szolgáltatások | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések