Üzletvezető tanfolyam

Az üzletvezető ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működtetésével kapcsolatos 
feladatokat és vezetői tevékenységet.
Üzletvezető tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Üzletvezető, Üzletvezető képzés, Üzletvezető tanfolyam, Felnőttképzés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irányítja, szervezi és ellenőrzi a kereskedelmi egységet. Biztosítja a zavartalan működéshez elengedhetetlen személyi és tárgyi feltételeket. Gondoskodik a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználásáról. Következtetéseket von le a gazdálkodására vonatkozóan a kapott információk és/vagy az általa végzett alapvető gazdasági számítások elvégzése után. Megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a raktározást, nyilvántartja és gazdálkodik a készletekkel. Biztosítja a kereskedelmi egységben az áru és vagyonvédelmet.

Megszervezi és lebonyolítja az értékesítést. Részt vesz az eladási árak meghatározó stratégiai és taktikai döntéseiben. Alkalmazza a vállalkozásokra jellemző marketing eszközöket. Ellenőrzi a számlákat, és az azokon szereplő tételek kiegyenlítését. Banki tranzakciókat végez, a jogszabályban előírtaknak megfelelően kezeli a házipénztárt. Betartja a fogyasztói érdekvédelem szabályait. Az előírások szerint kezeli a vásárlói panaszokat. Munkáltatói feladatokat lát el.

Szakképesítés sorszáma:04165006
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2020.10.29

# / – #üzletvezető #üzletvezetőtanfolyam #üzletvezetőképzés #üzletvezetőtanfolyamról #üzletvezetőoktatás #üzletvezetővizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet.

 Üzletvezető | Nagy- és kiskereskedelem | Üzleti ismeretek és ügyvitel |  Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések